Mandelsuppe
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Porre "100 g"
1
stk
Kartoffel / kartofler "100 g"
1
spsk
Smør
1
l
Grøntsagsbouillon
80
g
Mandler
2
dl
Mælk "eller fløde"
Brøndkarse
Fremgangsmåde
Porren strimles fint. Kartoflen skæres i små terninger. Begge dele svitses i smør 5 min.
Bouillon tilsættes sammen med hakkede mandler, og suppen koges 15 min. Suppen pureres i grønsagsmoser eller blender.
Suppen hældes tilbage i gryden, og mælk eller fløde tilsættes. Suppen varmes igennem, og hvis man synes den er for tynd, kan den jævnes med lidt maizenamel. Der kan evt. smages til med salt.
Suppen drysses med brøndkarse.
Søgeord: mandelsuppe, madopskrifter, mandler, opskrifter, supper, suppe, mad, vege
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
mandelsuppe, madopskrifter, mandler, opskrifter, supper, suppe, mad, vege
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
mandelsuppe, madopskrifter, mandler, opskrifter, supper, suppe, mad, vege
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mandelsuppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mandelsuppe/