Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indonesisk karrysuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
2
tsk
Karry "stærk"
stærk
2
dåser
Flåede tomater
1
dåse
Ananas "lille dåse"
lille dåse
1
dl
Piskefløde
2
dl
Grøntsagsbouillon
Rejer "evt."
evt.
Kinakål "evt."
evt.

Tilbehør: brød

Fremgangsmåde

Løget svitses i lidt olie og karryen brændes af heri. Tilsæt de flåede tomater som evt., (kan blendes og sies) sammen med saften fra ananasen og grøntsagsbouillon.

Retten snurrer i 15 min.

Små stykker ananas hældes i og evt. rejer (husk at rejer bliver hårde ved længere tids varmepåvirkning. Sluk og hæld piskefløden i.

Serveres med brød og evt. snittet kinakål samt rejer i tallerknen.



Søgeord: indonesisk, karrysuppe, opskrift, karry, tomater, ananas, grøntsagsbouillon, kinakål, rejer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
indonesisk, karrysuppe, opskrift, karry, tomater, ananas, grøntsagsbouillon, kinakål, rejer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/indonesisk-karrysuppe/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her