Logo
www.mad-og-drikke.dk

Agurkesuppe

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Agurker
4
dl
Hønsebouillon "1 terning + vand"
1 terning + vand
120
g
Fetaost
1
stk
Salatløg "et lille"
et lille
0,5
bakke
Mynte "frisk"
frisk
0,5
bakke
Brøndkarse
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Salt
500
g
Græsk yoghurt
Purløg
Tilbehør:
Brød

Delikat iskold agurkesuppe som starter


Fremgangsmåde

Skræl agurkerne og halvér dem. Fjern kernerne med en ske og hak resten groft. Purér agurk, bouillon, smuldret feta, løg, mynte, brøndkarse, hvidløg og salt i en foodprocessor. Hæld suppen i en stor skål og pisk yoghurt i. Sæt den i køleskabet indtil lige før servering. 


Den kan f.eks. sagtens laves dagen i forvejen. Hæld suppen i en beholder med låg, som den kan transporteres i, og stil den i køleskabet.


Pak den klippede purløg i en lille pose. Ved serveringen hældes suppen i glas og drysses med klippet purløg. Server brød til.



Søgeord: agurkesuppe, frisk suppe, grøn suppe, kold suppe, suppe til forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Sommerfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
agurkesuppe, frisk suppe, grøn suppe, kold suppe, suppe til forret
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her