Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødvin


Ingen billede
Rødvin nydes ved festlige begivenheder eller arrangementer. Den er med til at gøre et god måltid bedre samt at skabe en god og hyggelig steming. Rødvin skal dog drikkes med måde og i små mængder.
Der findes rigtig mange slags rødvin. De mest almindelige finder du rundt omkring i supermarkederne. Men skal du have fat i et særligt mærke eller en rødvin fra en særlig årgang, er det en rigtig god ide at besøge vinbutik. De har et disideret godt og indgående kendtskab til vine og hvad den enkelte vin kan serveres til.

Rødvin bliver impoteret fra over hele verden. Du kan få vin fra Spanien, Italien, Frankring og mange mange andre lange. Der findes også en del producenter herhjemme der nyder godt af egenproduktionen.

Mad tilsat rødvin, får en ganske speciel fylde og skøn smag. Herunder kan du se nogle forslag til retter hvor rødvin indgår som en af ingredienserne.

Link til: Basilikum mørbrad i rødvinsauce

Link til: Kyllingegryde med rødvin

Link til: Oksebov i rødvin og auberginer

Link til: Rødvinsmarineret steg med bagte rødløg

Link til: Flæskesteg med rødvin og hvidløg

Håber du får lyst til at kaste dig ud i en af de ovenstående opskrifter. Alle opskrifterne er lavet med en ganske almindelig rødvin fra et supermarked, men man akan frit vælge hvilke årgang samt type det skal være.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Rødvin artikel

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/roedvin/

Søgeord
rødvin, artikel, arrangementer, vinbutik, opskrifter, drikke, festlige, begivenheder, måltid, mængder, vine, spanien, italien, frankrig, årgang

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her