Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tunmousse

(1) 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
dåser
Tun / tunfisk "i vand"
i vand
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
1,5
dl
Piskefløde
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
4
blade
Husblas
Salt
Peber

8-10 personer

Fremgangsmåde
Husblassen sættes i blød i koldt vand. Pisk fløden til stift skum. Findel tunen med en gaffel, hæld citronsaften og cremefraichen i og rør det sammen og smag det til med salt og peber. Smelt husblassen med det
væde der hænger ved, i vandbad og rør den i massen. Når massen begynder at stivne vendes flødeskummet i.

Kom derefter moussen i en form og sæt den i køleskab 5 - 6 timer. Et par skiver lægges på en bund af salatblade, pyntes af med ½ citronskive samt evt. et par rejer.

Server med flutes eller ristet toastbrød skåret pænt ud.


Søgeord: Tunmousse, tun, cremefraiche, piskefløde, forret, citron, husblas
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
Tunmousse, tun, cremefraiche, piskefløde, forret, citron, husblas
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her