Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sukkertoppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Marcipan "rå"
Rørsukker
50
g
Overtrækschokolade "mørk"
mørk

Fremgangsmåde

Marcipanen presses igennem en hvidløgspresser. Hver lille portion rulles i rørsukker og flammes af i ovnen ved 220 grader i 3-4 min. Afkøles let og bundene dyppes i mørk overtrækschokolade.

Nu har du skøn konfekt/slik.



Søgeord: sukkertoppe, marcipan, rørsukker, mørk, overtrækschokolade, juleopskrifter, konfekt, slik, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
sukkertoppe, marcipan, rørsukker, mørk, overtrækschokolade, juleopskrifter, konfekt, slik, jul
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her