Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marcipankugler med portvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 - 18 Stk.

Ingen billede
Intet billede
15 - 18 Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Svesker
3
spsk
Portvin
300
g
Ren rå marcipan
300
g
Mørk chokolade
Spiseligt metallic glimmer "fra special- og netbutikker"
fra special- og netbutikker

Marcipankonfekt er uimodståeligt, og disse små lækre marcipanbidder med svesker og portvin er ingen undtagelse. De er overtrukket med mørk chokolade og pyntet med festligt sølvstøv.


Fremgangsmåde

Hak sveskerne fint, og bland dem med portvin i en skål. Lad sveskerne stå og trække i portvinen i en time. Ælt sveskerne sammen med marcipanen. Rul blandingen til kugler, og stil dem i køleskabet.

 

Hak chokoladen fint, og smelt over vandbad. Fjern skålen fra blusset, når chokoladen næsten er smeltet. Vend chokoladen sammen med en dejskraber, til den er smeltet. Dyp kuglerne i chokoladen, fx på en tandstikker, og lad dem stå og sætte sig et køligt sted.

 

Brug en lille pensel til at male sølvstøvet på. Børst gerne efter, så det blot er et helt tyndt lag – så bliver de ekstra fine og skinnende. Opbevar konfekten køligt i en lufttæt beholder.



Søgeord: konfekt, marcipankonfekt, marcipankugler, marcipan med portvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
konfekt, marcipankonfekt, marcipankugler, marcipan med portvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marcipankugler-med-portvin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her