Salatskåle med carpaccio
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Julesalat
1
stk
Æble "stort og sødt"
1
spsk
Olivenolie
30
g
Kapers
1
stk
Citron "usprøjtet"
Salt
Peber
150
g
Carpaccio
Persille
Fremgangsmåde
Skær stokken af julesalaterne og del dem i blade. Skær æblet i små tern. Rør æbletern med olie, hakkede kapers, revet citronskal, 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. hakke persille, salt og peber.
Anret et par skiver carpaccio i hvert salatblad og top med æblevinaigrette. Servér som snack eller på julebuffeten.
Søgeord: carpaccio, forret, julesalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
carpaccio, forret, julesalat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
carpaccio, forret, julesalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/salatskaale-med-carpaccio/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/salatskaale-med-carpaccio/