Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nougattrøfler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 30 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Nougat
150
g
Lys chokolade
1,5
dl
Piskefløde
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
50
g
Smør "blødt"
blødt
100
g
Mørk overtrækschokolade
Guldstøv

Fremgangsmåde

Hak nougat og chokolade og kom det i en skål. Varm fløden op til lige under kogepunktet. Skru den og lad det simre i 3 min., under omrøring. Tilsæt vaniljesukker i fløde. Hæld fløden over chokolade/nougatstykkerne og lad det smelte under let omrøring. Lad flødemassen få stuetemperatur og vend smørret i blandingen og rør rundt, så det bliver en lind masse. Hæld massen i en form og sæt den på køl i et par timer eller natten over.

 

Smelt overtrækschokoladen. Form træffelmassen til små konfektstykker og vend dem i chokoladen. Sæt dem på bagepapir og lad dem tørre. Dyb en pensel i guldstøv og pensl trøffelkuglerne med et strejf af guldstøv.

 

Opbvares på køl.



Søgeord: trøfler, nougat, nougattrøfler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
trøfler, nougat, nougattrøfler
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her