Logo
www.mad-og-drikke.dk

Konfekt med amarena-kirsebær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Marcipan
20
stk
Amarena kirsebær
150
g
Hvid chokolade
1
tsk
Frysetørret kirsebærpulver
1
tsk
Lakridspulver "f.eks. raw fra Johan Bülow"
f.eks. raw fra Johan Bülow

Fremgangsmåde

Del marcipanen i 20 stykker. Rul kugler af marcipanen, og tryk kuglerne flade. Afdryp kirsebærrene i en sigte, og læg et kirsebær midt på hvert marcipanstykke. Fold marcipanen rund om bærret, og tril forsigtigt marcipanen til en kugle. 

 

Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt. Vend kuglerne en ad gangen i den smeltede chokolade, og læg dem på et stykke bagepapir. Drys kirsebærpulver og lakridspulver over  marcipankuglerne.



Søgeord: julekonfekt, konfekt, amarena kirsebær, amarenakirsebær, marcipan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
julekonfekt, konfekt, amarena kirsebær, amarenakirsebær, marcipan
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/konfekt-med-amarena-kirsebaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her