Logo
www.mad-og-drikke.dk

Laksemousse med nødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Laksefilet
0,5
dl
Hvidvin
0,5
dl
Vand
2 - 3
stk
Dildkviste
1
stk
Laurbærblad
Salt
Peber
100
g
Røget laks
2
blade
Husblas
1
dl
Piskefløde
Pistacienødder "hakkede"
hakkede

En af de gode forretter med fisk.

Fremgangsmåde

Damp laksefileten i hvidvin, vand, dild og laurbærblad. Den skal kun lige være gennemkogt. Tag laksen op af gryden. Si lagen og gem den. Køl laksen af.

Skær lidt af den røgede laks i strimler og læg dem i bunden af en springform. Hak hurtigt resten af den røgede laks samt den dampede laks i foodprocessor sammen med kogelagen.Udblød husblasen og smelt den i vandbad. Kom husblasen i laksefarsen.

Pisk fløden stiv og vend den i. Kom farsen i formen og glat den til. Kom lidt hakkede pistacienødder øverst og dæk farsen til. Lad den stå køligt til næste dag.

Vend moussen ud på et fad og pynt med grønne asparges.



Søgeord: laksemousse, laksefilet, husblas, pistacienødder, hvidvin, foodprocessor, asparges, vandbad, nødder, forret, fisk, forretter, laurbærblad, laks
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
laksemousse, laksefilet, husblas, pistacienødder, hvidvin, foodprocessor, asparges, vandbad, nødder, forret, fisk, forretter, laurbærblad, laks
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laksemousse-med-noedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her