Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kold rødspætte anretning

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Rødspættefiletter
Salt
Dild "klippet"
klippet
Citronsaft
3
dl
Fiskebouillon
250 - 300
g
Rejer "pillede"
pillede
Dressing
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
150
g
Mayonnaise
1
dl
Dild "klippet"
klippet
2
tsk
Estragon (tørret)
2 - 3
spsk
Peberrod "friskrevet"
friskrevet
Pynt
Citronskiver
Agurk
Tomat

Server denne ret til en festlig lejlighed som gæstemad.

Fremgangsmåde

Fiskefileter krydres med salt, dild og citronsaft. Rulles sammen og lægges på sammenføjningen i et ildfast fad. Fiskebouillon, evt. med lidt hvidvin, hældes over. Dækkes med folie. Damper hvid og fast 15-20 min. midt i ovnen ved 225°. Afsvales. Dette kan du gøre dagen før.

Også dressingen kan gøres klar, smages godt til.

Nogle timer før anrettes fisken i serveringens fadet, dressingen hældes over, og rejer lægges på sammen med citronskiver, samt nogle agurkeskiver, og en dildkvist ind på midten.

Server med flutes og salat.



Søgeord: rødspætte, anretning, forret, dyr, festlig, lejlighed, ret, dild, citronsaft, rejer, fiskebouillon, pynt, fiskefileter, gæstemad, dressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
rødspætte, anretning, forret, dyr, festlig, lejlighed, ret, dild, citronsaft, rejer, fiskebouillon, pynt, fiskefileter, gæstemad, dressing
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kold-roedspaette-anretning/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her