Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagte hummerhaler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
pakke
Hummerhaler "indbagte, eller rejer"
indbagte, eller rejer
1
stk
Æggeblomme "pasteuriseret"
pasteuriseret
1
dl
Vindruekerneolie
2
fed
Hvidløg "fintsnittede"
fintsnittede
Citronbåde
Koriander "frisk"
frisk
Vindruekerneolie "eller solsikkeolie til stegning"
eller solsikkeolie til stegning
Salt
Peber

Fremgangsmåde
For at røre en god hjemmelavet mayonnaise og den ikke skal skille er det vittigt at alle ingredienser skal have den samme temperatur - det vil f.eks. sige at ægget ikke lige skal komme fra køleskabet.

Rør æggeblommen med salt og peber. Rør først vindruekerneolien i lidt efter lidt. Dernæst olivenolien. Tilsæt hvidløg og lad mayonnaisen "trække" på køl i 10 minutter. Varm olie i en høj gryde og når den er varm tilsættes de frosne hummerhaler eller rejer. Lad dem stege indtil de bliver gyldne og gennemvarme.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Drys med salt. Server til den gode mayonnaise med citron og en god frisk salat til.


Søgeord: indbagte, hummerhaler, forret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår , Valentine

Søgeord:
indbagte, hummerhaler, forret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagte-hummerhaler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her