Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hjemmelavet pesto med valnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Soltørrede tomater
Rucola
Hvidløg
Valnødder
Ekstra jomfru olivenolie
Basilikum (frisk)
Peccorino "brug eventuelt parmesan"
brug eventuelt parmesan

Pesto alla Lo Stivale.

Fremgangsmåde
Kog tomaterne i 3-4 minutter. Blend dem med ruccola, hvidløg, valnødder og olien. Basilikum blendes kort med.

Pestoen hældes i fad og den fintrevne parmesan røres i.


Søgeord: pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dressing

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-pesto-med-valnoedder/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her