Hjemmelavet pesto med valnødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
Soltørrede tomater
Rucola
Hvidløg
Valnødder
Ekstra jomfru olivenolie
Basilikum (frisk)
Peccorino "brug eventuelt parmesan"
Pesto alla Lo Stivale.
Fremgangsmåde
Kog tomaterne i 3-4 minutter. Blend dem med ruccola, hvidløg, valnødder og olien. Basilikum blendes kort med.
Pestoen hældes i fad og den fintrevne parmesan røres i.
Pestoen hældes i fad og den fintrevne parmesan røres i.
Søgeord: pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-pesto-med-valnoedder/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-pesto-med-valnoedder/