Logo
www.mad-og-drikke.dk

Cæsar salat med hjemmerørt dressing

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Ansjosfileter "i olie"
i olie
60
g
Parmesanost
2
stk
Æggeblommer
1
tsk
Sennep
1
fed
Hvidløg "et lille fed"
et lille fed
1
spsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Salt
1 - 1,5
dl
Vindruekerneolie
1
stk
Citron
4
stk
Hjertesalater

Fremgangsmåde

Hak ansjoserne fint og riv parmesanen. Pisk æggeblommerne med sennep, presset hvidløg, hvidvinseddike og salt. Tilsæt olie drypvis, til dressingen samler sig. 

 

Smag dressingen til med finthakkede ansjoser, revet parmesan og citronsaft. Skyl salaten, lad den dryppe af og del den i grove stykker.

 

Vend dressingen og salaten sammen og drys evt. med flager af revet parmesan.



Søgeord: cæsar salat, cæsarsalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Dressing , Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
cæsar salat, cæsarsalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/caesar-salat-med-hjemmeroert-dressing/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her