Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldte chokoladepistacier

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 30 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Marcipan
100
g
Pistaciemasse
0,5
tsk
Kanel "stødt"
stødt
100
g
Hvid chokolade
250
g
Mørk chokolade "til overtræk"
til overtræk
Pistacier "uslatede afskallede, til pynt"
uslatede afskallede, til pynt

Fremgangsmåde

Smelt den hvide chokolade over vandbad. Pisk pistaciemassen i den, og ælt det med marcipan og kanel. Lad denne masse ligge koldt i 30 min. Tril den til stænger, og del i ca. 30 stykker. Disse trilles til kugler, der er klar til at komme i formene.

Chokolade til overtræk smeltes over vandbad og tempereres. Pensles derefter på formene, som fyldes helt op, og de tømmes ud så skallerne er tykt betrukket. Fyld op med pistaciemassen.

Smør chokolade på som bunddække, og stil køling. Vend formene ud.



Søgeord: juleopskrifter, opskrifter, mad, fyldt, chokolade, pistacier, julekonfekt, konfekt, jul, konfektopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost

Søgeord:
juleopskrifter, opskrifter, mad, fyldt, chokolade, pistacier, julekonfekt, konfekt, jul, konfektopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-chokoladepistacier/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her