Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frugt overtrukket med chokolade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Papaya "tørret"
tørret
Abrikos "tørret"
tørret
Ananas "tørret"
tørret
Dadler "tørrede"
tørrede
Mandarin "frisk, i både"
frisk, i både
Banan "frisk, i skiver"
frisk, i skiver

Fremgangsmåde

Dyb stykker af tørret eller frisk frugt halvt i smeltet, mørk chokolade og læg dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.

Her er valgt tørrede papays, abrikos, ananas og dadler, men du kan sagtens vælge dine egne ynglingsfrugter.

Hvis man bruger frisk frugt, skal man huske at de skal være tørre på overfladen, inden de dyppes i chokolade, og de bør spises inden for at døgns tid.



Søgeord: julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/frugt-overtrukket-med-chokolade/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her