Logo
www.mad-og-drikke.dk

De nemme cornflakestoppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
225
g
Raffinol "eller palmin"
eller palmin
100
g
Flormelis / florsukker
3
spsk
Cacao / kakao "strøgne"
strøgne
250
g
Cornflakes
Appelsinskal "lidt"
lidt

Fremgangsmåde
Raffinol eller palmin smeltes i en tykbundet gryde, tages fra varmen, og flormelis, kakao og reven appelsinskal blandes i - husk at afvaske appelsinen omhyggeligt. Derefter tilsættes cornflakes, lidt ad gangen.

Det er vigtigt for resultatet, at der anvendes friske og sprøde cornflakes. Når massen er ved at stivne, sættes den med 2 teskeer i små toppe, på en bageplade dækket med bagepapir. Kan drysses med lidt kokosmel.


Søgeord: cornflakestoppe, juleopskrifter, juleslik, julekonfekt, raffinol, palmin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
cornflakestoppe, juleopskrifter, juleslik, julekonfekt, raffinol, palmin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/de-nemme-cornflakestoppe/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her