Logo
www.mad-og-drikke.dk

Cremet karrysuppe med tigerrejer

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
16
stk
Tigerrejer
3
spsk
Olivenolie
1
spsk
Karry
1
fed
Hvidløg
3
dl
Hønsebouillon "vand + 1 terning"
vand + 1 terning
1
dåse
Kokosmælk "400 ml"
400 ml
0,25
tsk
Gurkemeje
1
bundt
Forårsløg / springløg
0,5
tsk
Havsalt
0,5
tsk
Peber

Dette er en forret. Hvis man ønsker at lave den som hovedret dobles opskriften op.

Tilbehør: rejechips eller menuchips

Fremgangsmåde

Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Svits rejeskaller, karry og knust hvidløg i olivenolie nogle min. Kom bouillon ved og kog op. Rejeskallerne fiskes op med en hulske, og kokosmælken hældes i.

Lad suppen koge til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med salt, peber, karry og gurkemeje. Tilsæt rejerne og kog 3-4 min. ved middelvarme.

Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden serveringen.



Søgeord: middel, mad, forret, karrysuppe, tigerrejer, hovedret, hønsebouillon, kokosmælk, gurkemeje, forårsløg, havsalt, rejechips, menuchips, middelvarme, rejeskaller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
middel, mad, forret, karrysuppe, tigerrejer, hovedret, hønsebouillon, kokosmælk, gurkemeje, forårsløg, havsalt, rejechips, menuchips, middelvarme, rejeskaller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/cremet-karrysuppe-med-tigerrejer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her