Logo
www.mad-og-drikke.dk

Asparges med friske kammuslinger

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Asparges
4
stk
Kammuslinger
Court bouillon
3
dl
Hvidvin
2
dl
Vand
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Løg
1
stk
Skalotteløg
1
fed
Hvidløg
1
stilk
Bladselleri
2
skiver
Citron
Salt
Peberkorn "sorte hele"
sorte hele
Sauce
3
dl
Courtbouillon
1
knivspids
Karry
10
stilke
Safran "1 knsp."
1 knsp.
150
g
Smør "usaltet"
usaltet
2
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %

Fremgangsmåde
Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter (hvidvin,  vand, gulerod, løg, skalotteløg, hvidløg, bladselleri,
citron, salt, peberkorn).

Saucen
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl, tilsæt derefter safran, smør og cremefraiche.

Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.


Søgeord: forret, kammuslinger, asparges
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
forret, kammuslinger, asparges
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-friske-kammuslinger/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her