Logo
www.mad-og-drikke.dk

Asparges med dilddressing

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 20 Stk.

Asparges med dilddressing
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
20
stk
Asparges "hvide"
hvide
Dressing
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
2
spsk
Mayonnaise
1
spsk
Dild "hakket"
hakket
1
tsk
Estragon (frisk) "hakket, eller ½ tsk tørret "
hakket, eller ½ tsk tørret
Vineddike
Salt
Peber
3
stk
Æg "hårdkogte"
hårdkogte

Fremgangsmåde
De træede ender skæres af, og aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevand. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 8-10 min og drypper af og lægges på et fad. Æggene hakkes og drysses over aspargesene.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og serveres til.


Søgeord: asparges, forret, dilddressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
asparges, forret, dilddressing
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her