Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinruller med cointreau

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Marcipan "rå"
75
g
Rosiner
1
spsk
Cointreau
100
g
Orangeskal "syltet"
syltet
Appelsinolie "nogle få dråber"
nogle få dråber
250
g
Chokolade "lys"
lys
Orangeskiver "små kandiserede orangeskiver"
små kandiserede orangeskiver

5 stk.

Fremgangsmåde

Rosinerne lægges i blød natten over i cointreau'en.

Orangeskal, marcipan og rosiner køres groft igennem en foodprocessor og æltes med lidt mere cointreau, hvis man synes, og smages til med nogle få dråber appelsinolie.

Trilles til 5 stænger, der gøres lidt flade i det som en slags chokoladebar. Stilles på køl, mens chokokoladen smeltes over vandbad.

Trængerne dyppes eller pensles, alt efter hvad der er mest praktisk, i chokoladen og stilles til tørre bagepapir.

Pyntes med kandiserede orangeskiver.



Søgeord: julekonfekt, konfekt, juleslik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinruller-med-cointreau/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her