Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinflæsk

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
20
blade
Husblas
2
dl
Vand "koldt"
koldt
500
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Vand
0,25
tsk
Citronsyre
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
1
dl
Appelsinsaft
2
spsk
Citronsaft

Fremgangsmåde

Husblasen udblødes 2 min. i 2 dl koldt vand. Sukker, 1/4 liter vand og citronsyre hældes i en gryde og stilles lunt i 15 min., til sukkeret er smeltet. Lagen bringes i kog. Husblasen med vandet smeltets i sukkerlagen og koges heri i 20 min. over svag varme. Når der er slukket, tilsættes appelsinskal og frugtsaft.

Et glas- eller porcelænsfag, der er 20 cm på hver led, skylles i koldt vand. Saften hældes i og afkøles.

Massen skæres ud i firkanter, der trilles i tesukker og tørres nogle timer ved stuetemperatur, før de gemmes i dåser med pergamentpapir mellem lagene.



Søgeord: appelsinflæsk, flæsk, juleslik, julekonfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
appelsinflæsk, flæsk, juleslik, julekonfekt
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her