Logo
www.mad-og-drikke.dk

Menu


Ingen billede

Sammensætningen af en menu kan være en svært ting. Alle retterne skal jo helst passe sammen, ikke kun smagsmæssigt men også med udseendet. En menu består for det meste af forret, hovedret og gerne en dessert, især hvis der er tale om en gæstemiddag.

En menu kan sagtens bestå af kun en forret og en hovedret men man kan også servere en hovedret og en dessert. Den ultimative menu er så både en forret, en hovedret og en dessert. Mange mennesker synes det er nok med en af de to ovennævnte altså, forret og hovedret eller hovedret og dessert. Hvis man vælger en af disse til sin menu, kan der også være plads til kaffe og kage senere.

Herunder kan du se en menu sammemsætning med både forret, hovedret og dessert, som måske kan inspirere.

Link til: Laksemousse med nødder

Link til: Fyldt mørbrad med nøddekerner og sherry

Link til: Pære belle helene

På mange restauranter og spisesteder kan man selv få lov til at sætte sin menu sammen. Derved får man præcist hvad man har lyst til at spise. Men den menu du sammensætter derhjemme, kan du jo sammensætte udfra hvad dine gæster kan lide. Det er jo f.eks. ikke alle der kan lide fisk i en menu og derved kan man jo f.eks. tilberede oksekød eller svinekød i stedet.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Menu artikel

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/menu/

Søgeord
mad, menu, artikel, information, forret, hovedret, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her