Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Ingredienser

Ingredienser

Når du skal lave mad findes der et hav af ingredienser og der kommer flere og flere spændende ingredienser på markedet. Vi har i denne artikel kigget lidt på hvilke spændende ingredienser som findes og hvad man kan lave med dem.

Der er kommet mange nye spændende ingredienser på markedet, i takt med at madvanerne er blevet ændret og folk ikke kun laver traditionel gammeldags mad. Dette giver mulighed for at lave nye spændende retter.

Nogle af de nye ingredienser er kaffir lime blade, citrongræs, nye typer af gamle kryderier, cous cous og hummus. Men også mere traditionelle ting har fået et løft.
Samtidige er folk begyndt at blive mere eksperimenterende med deres ingredienser og begyndt at lave mere spændende og mere varieret mad, hvor de bl.a. benytter de nye ingredienser eller blander noget som man ikke tidligere har blandet før.

Hvis du har lyst til at prøve nogle af de nye og spændende retter så er mad og drikke et godt sted at begynde. På vores søgeside kan du søge på specielle ingredienser.

Herunder kan du prøve lidt eksempler på specielle spændende retter:

Link til: Pitabrød med hummus og tomatsalat

Link til: Thaikylling med citrusris

Link til: Frølår i citrongræs, hvidløg og chili

Link til: Stærk og sur rejesuppe

Link til: Caraibisk limekylling
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Ingredienser artikel

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/ingredienser/

Søgeord
ingredienser, ingrediens, mad, drinks, drikke

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her