Logo
www.mad-og-drikke.dk

Linsegryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Linser
1
stk
Bouillonterning
500
g
Forårsløg / springløg
4
spsk
Olie
250
g
Champignon
1
spsk
Løvstikke "frisk, hakket"
frisk, hakket
Kuzo "eller maizenamel"
eller maizenamel

Fremgangsmåde

Linserne skylles og lægges i 1/2 liter kogende vand sammen med bouillonterningen. Linserne koges i 30 min.

Løgene skæres i kvarter. De grønne toppe hakkes. Begge dele svitses let i olie. Champignonerne skæres i skiver og tilsættes.

Grønsagerne simrer 8 min. og blandes i de kogte linser sammen med hakket løvstikke.Retten koges igennem og kan jævnes med lidt kuzo eller maizenamel rørt ud i vand. Der smages til med salt.

Løskogte ris og bagte grønsager kan serveres til.



Søgeord: linsegryde, linser, gryderetter, vegetarmad, opskrifter, vegetarre, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
linsegryde, linser, gryderetter, vegetarmad, opskrifter, vegetarre, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her