Linsegryde
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Linser
1
stk
Bouillonterning
500
g
Forårsløg / springløg
4
spsk
Olie
250
g
Champignon
1
spsk
Løvstikke "frisk, hakket"
Kuzo "eller maizenamel"
Fremgangsmåde
Linserne skylles og lægges i 1/2 liter kogende vand sammen med bouillonterningen. Linserne koges i 30 min.
Løgene skæres i kvarter. De grønne toppe hakkes. Begge dele svitses let i olie. Champignonerne skæres i skiver og tilsættes.
Grønsagerne simrer 8 min. og blandes i de kogte linser sammen med hakket løvstikke.Retten koges igennem og kan jævnes med lidt kuzo eller maizenamel rørt ud i vand. Der smages til med salt.
Løskogte ris og bagte grønsager kan serveres til.
Søgeord: linsegryde, linser, gryderetter, vegetarmad, opskrifter, vegetarre, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
linsegryde, linser, gryderetter, vegetarmad, opskrifter, vegetarre, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
linsegryde, linser, gryderetter, vegetarmad, opskrifter, vegetarre, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/linsegryde/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/linsegryde/