Lækre oste cannelloni
Se efter på æsken om cannellonierne skal koges.
Spinat dampes mør i det vand, der hænger ved bladene. Presset hvidløg tilsættes. Hvis der bruges frossen spinat, tøs det blot op.
Når spinaten er lidt afkølte, røres hytteosten i. Emmentalerosten rives, og halvdelen kommes i. Fyldet smages til med reven muskatnød og evt. salt.
Til tomatsaucen hakkes løget og svitses i olie. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. De blandes i løget sammen med pureen, og grønsagerne simrer for svag varme nogle min. Der kan smages til med salt og råsukker.
Til bechamelsaucen smeltes smør, melet drysses på, og der bages op med mællk. Saucen koges igennem, og den smages til med reven muskatnød og evt. salt.
Tomatsaucen hældes i et ovnfast fad. Cannellonierne stoppes med fyldet og lægges tæt sammen i tomatsaucen. Bechamelsaucen hældes over cannellonierne, og resten af den revne ost drysses på.
Fadet sættes i en 200° varm ovn, indtil osten er gylden, ca. 30 min.
Der kan serveres en salat til cannellonierne.
Tip
Kom evt. fyldet i en frysepose, klip et hul og skub fyldet ud i pastarørne.
Søgeord: cannelloni, osteretter, vegetarmad, opskrift, vegetarretter, madopskrifter, veg
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
cannelloni, osteretter, vegetarmad, opskrift, vegetarretter, madopskrifter, veg
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laekre-oste-cannelloni/