Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rodfrugtlasagne med bechamel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Rodfrugter "fx. pastinakker, selleri, persillerødder, gulerøddder og jordskokker"
fx. pastinakker, selleri, persillerødder, gulerøddder og jordskokker
2
tsk
Timian "tørret"
tørret
Salt
Peber
Bechamel
5
dl
Mælk
1,5
spsk
Hvedemel
200
g
Revet ost / reven ost "fx. Cheasy mozzarella light"
fx. Cheasy mozzarella light
0,5
tsk
Muskatnød "stødt"
stødt
Desuden
200
g
Lasagneplader "friske"
friske
20
g
Rasp

Denne lasagne er ikke kun til vegetarer, men også til alle dem, som en gang imellem godt kan lide et måltid med masser af grønt. 

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl rodfrugterne og skær dem i skiver. Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. Kasser kogevandet og afdryp rodfrugterne. Krydr dem timian, salt og peber.

Varm 3 dl mælk i en gryde. Ryst resten af mælken sammen med hvedemel til en jævning og rør jævningen i gryden under omrøring. Kog under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt havldelen af osten og muskatnød. Lad osten smelte i saucen og smag til med salt og peber.

Fordel lasageplader, rodfrugter og bechamelsauce lagvis i et ovnfast fad. Slut med et lag bechamelsauce og drys med resten af osten og rasp. Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 min.


Søgeord: rodfrugtlasagne, lasagne, rodfrugter, bechamelsauce, vegetarmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Smørebrød , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
rodfrugtlasagne, lasagne, rodfrugter, bechamelsauce, vegetarmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rodfrugtlasagne-med-bechamel/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her