Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lasagne med hytteret

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Lasagneplader
Tomatsauce
2
stk
Løg
2 - 3
fed
Hvidløg
Olivenolie "lidt"
lidt
2
dåser
Flåede hakkede tomater
1
spsk
Basilikum (frisk) "friskhakket"
friskhakket
1
spsk
Oregano (frisk) "friskhakket"
friskhakket
2
stk
Laurbærblade
2
dl
Chilisauce / chilisovs
Salt
Peber
Fyld
2
stk
Æg
500
g
Hytteost / hytteret "naturel"
naturel
200
g
Revet ost / reven ost "mild"
mild
100
g
Parmesanost "reven"
reven

Pasta ret.

Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 200 grader.

Hak løgene fint, pres hvidløgsfedene og steg blandingen i lidt olivenolie, til løgene er bløde, men uden at tage farve.

Tilsæt de hakkede tomater og krydderurterne. Lad saucen simre under låg i ca. 15 min., mens der røres nu og da. Tilsæt chillisaucen og smag til med salt og peber

Pisk æggene sammen og bland dem med hytteretten sammen med de to slags ost.

Fordel lidt af tomatsaucen i bunden af et smurt ovnfast fad og læg 4 lasagneplader ovenpå. Skiftevis lægges tomatsauce, lasagneplader og ostefyld. Afslut med ostefyld.

Sæt fadet i ovnen ca. 40 min. eller til det er gennembagt og gyldent.


Søgeord: lasagne, parmesanost, pasta, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
lasagne, parmesanost, pasta, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lasagne-med-hytteret/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her