Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marineret bøfmozzarella

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
bolde
Bøfmozzarella
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
Salt
Peber
1
stk
Citron "reven skal heraf"
reven skal heraf
0,5
stk
Citron
Merian (frisk) "friske blade"
friske blade
2
stk
Chili "friske røde"
friske røde
4
spsk
Ekstra jomfru olivenolie

Denne salat gør et dejligt stykke mozzarella til noget særligt. Den har klasse nok til at gøre det ud for en forret med lidt hakket frisk tomat på grillet buschetta. Kan dog også benyttes til hovedret sammen med fisk.

Fremgangsmåde

Skær bøfmozzarellaen i 1 cm tykke skiver, fordel dem på et stort fad og smør cremefraichen udover. Smag til med salt og peber.

Drys reven citronskal over fadet sammen med citronsaften. Læg den anden halvdel af citronen til side, hvis salaten nu skulle have brug for lidt mere syre siden hen.

Drys en håndfuld hakkede merianblade over, og smag atter om krydringen er ok.

Halver, udkern og striml et par friske chili. Drys dem over salaten.

Hæld så 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie over og stil fadet ind midt på bordet eller lad denne ret indgå i en helhed med en anden ret.

En rest kan holde sig et par dage på køl.



Søgeord: Marineret, bøfmozzarella, mozzarella, ost, oste
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
Marineret, bøfmozzarella, mozzarella, ost, oste
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marineret-boefmozzarella/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her