Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammekølle med kartofler i fad

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Lammekølle
Hvidløg
Grøntsagsbouillon
1
kg
Kartoffel / kartofler
Salt
Peber
Rosmarin

Fremgangsmåde
Gnid hele køllen med salt og peber. Snit kødet så det danner tern og fyld den med skiveskårede hvidløg og drys med tørret rosmarin.Læg køllen midt i et stort ovnfast fad.

Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og læg dem rundt om køllen i fadet. Tag nogle hele upillede fed hvidløg og læg sammen med kartoflerne, drys tilsidst med lidt rosmarin.

Hæld boulionen ved så der ca er 1 cm bouillon op af kanten. Tilsæt evt. mere bouillon under stegningen
hvis kartoflerne skulle blive for tørre.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 2 timer.





Søgeord: lammekølle, hvidløg, kartofler, hovedret, grøntsagsbouillon, rosmarin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Påske

Begivenheder:
Påskefrokost

Søgeord:
lammekølle, hvidløg, kartofler, hovedret, grøntsagsbouillon, rosmarin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammekoelle-med-kartofler-i-fad/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her