Logo
www.mad-og-drikke.dk

Koteletter i tomat, champignon og ananas

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Svinekoteletter
1
stk
Løg
1
dåse
Ananas "i stykker"
i stykker
2
dåser
Flåede tomater
250
g
Champignon "friske"
friske
Salt
Peber
Smør "til stegning"
til stegning

Fremgangsmåde

Tænd ovnen og indstil på 200°. Løget pilles og hakkes. Champignons renses og skæres i skiver. Ananasstykkerne hældes op i en sigte til afdrypning.

Opvarm olien og brun koteletterne på begge sider, Krydr med salt og peber. Tag dem af, og læg dem i et ildfast fad eller en bradepande. Svits løg, champignons og ananas og krydr med lidt salt og peber. Kom det herefter over koteletterne sammen med de flåede tomater.

Steges i ovnen ved 200° i 25-30 min.



Søgeord: svinekoteletter, ananas, tomater, champignon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
svinekoteletter, ananas, tomater, champignon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-tomat-champignon-og-ananas/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her