Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnstegt kylling med rosmarin, hvidløg og kartofler

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "skåret i 8-10 stykker"
skåret i 8-10 stykker
1
hel
Hvidløg
800
g
Kartoffel / kartofler
0,5
dl
Olivenolie
Rosmarin
Salt
Peber

Tilbehør: salat

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225°. Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Skær kyllingen ud i mindre stykker.

Del hvidløget i fed uden at pille dem.

Smør et stort ildfast fad med olie og kom kyllingestykker, upillede hvidløgsfed og kartofler i.

Hæld olien ud i fadet. Krydr med salt, peber og rosmarin.

Stil kyllingefadet i ovnen i ca. 1 time og 10 min. Spray gerne af og til med oliespray.



Søgeord: Kylling, rosmarin, hvidløg, kartofler, kyllingekød, fje
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Sankt Hans , Thanksgiving

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Kylling, rosmarin, hvidløg, kartofler, kyllingekød, fje
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegt-kylling-med-rosmarin-hvidloeg-og-kartofler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her