Logo
www.mad-og-drikke.dk

Varm tunsauce til pasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Pasta
2
dåser
Tun / tunfisk "i vand"
i vand
25
g
Margarine
2
tsk
Karry
0,5
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
2
dl
Vand
1
dl
Piskefløde
0,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Tilbehør: revet ost

Fremgangsmåde

Kog pastaen.

Hæld tunen til afdrypning i en sigte.

Smelt margarinen i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme under låg i ca. 2 min.

Smag saucen til.

Ved servering lægges tunsaucen lagvis med pastaen i en varm skål og server osten ved siden af.

Server straks.



Søgeord: tunsauce, pasta, opskrift, mad, hovedret, tun
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
tunsauce, pasta, opskrift, mad, hovedret, tun
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varm-tunsauce-til-pasta/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her