Valnøddebrød
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
spsk
Smør
0,5
l
Mælk
50
g
Gær
1,5
tsk
Salt
1
l
Rugsigtemel
3
dl
Hvedemel
160
g
Valnøddekerner
2 brød
Fremgangsmåde
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm. Opløs gæren i dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig. Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i. Dejen skal være fast. Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. 1/2 time.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min.
Rør og ælt dejen smidig. Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i. Dejen skal være fast. Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. 1/2 time.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min.
Søgeord: valnøddebrød, brød, gær, rugsigtemel, hvedemel, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
valnøddebrød, brød, gær, rugsigtemel, hvedemel, bagværk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
valnøddebrød, brød, gær, rugsigtemel, hvedemel, bagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddebroed/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddebroed/