Logo
www.mad-og-drikke.dk

Valnøddebrød med rosiner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Hvedemel
1,5
tsk
Bagepulver
125
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Valnøddekerner
50
g
Rosiner
125
g
Smør
1
dl
Mælk
2
stk
Æg

Der bruges en brødform på 10 x 20 cm.


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader. Sigt hvedemel og bagepulver sammen i en stor skål. Tilsæt sukker. Hak valnødderne groft, og vend dem i melblandingen sammen med rosiner. Kom smør og mælk i en gryde, og lad det smelte sammen ved svag varme. Rør den lune smør-mælke-blanding og æg i melblandingen, og rør, til du har en ensartet dej. 

 

Hæld dejen i en smurt brødform, og bag brødet i ovnen i ca. 1 time. Test med en strikkepind eller lign., om brødet er gennembagt - ellers skal det bage 5-10 minutter mere. Vend forsigtigt brødet ud af formen, og lad det afkøle på en bagerist.



Søgeord: valnøddebrød, rosinbrød, brød, valnødder, rosiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
valnøddebrød, rosinbrød, brød, valnødder, rosiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddebroed-med-rosiner/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her