Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tropisk frugtkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Smør "blødt"
blødt
200
g
Rørsukker
4
stk
Æg
1
stk
Citron "reven skal heraf"
reven skal heraf
1
tsk
Kanel
250
g
Mel
1
tsk
Bagepulver
125
g
Rosiner "lyse"
lyse
50
g
Mandler "smuttede hakkede"
smuttede hakkede
50
g
Kandiseret ananas "hakket"
hakket
50
g
Kandiseret ingefær "hakket"
hakket
50
g
Pomerans "hakket"
hakket
Glasur
100
g
Flormelis / florsukker
Citronsaft

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt citronskal og kanel. Bland mel med bagepulver. Bland rosiner, mandler, ananas, ingefær og pomeranskal. Bland fyldet med 3-4 spsk. af melet. Vend forsigtigt mel og fyld i dejen.

Kom dejen i en aflang bageform (ca. 1 1/2 liter), smurt eller beklædt med bagepapir. Bag kagen på den nederste rille i ovnen ved 175 grader i 1 - 1 1/4 time. Lad kagen svale lidt, før den forsigtigt vendes ud på en bagerist.

Rør glasuren sammen og glaser kagen, når den er blevet kold.  Pynt med smuttede, halve mandler og/eller kokosmel. Kagen kan prikkes med en gaffel og dryppes med rom eller cognac umiddelbart efter bagningen, og før kagen vendes ud af formen.



Søgeord: tropisk, frugtkage, kage, opskrifter, pomeranskal, mandler, ananas, kandiseret, ingefær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
tropisk, frugtkage, kage, opskrifter, pomeranskal, mandler, ananas, kandiseret, ingefær
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her