Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tournedos med portvinssauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Tournedos "oksemørbrad omviklet med spæk"
oksemørbrad omviklet med spæk
2
spsk
Portvin "lys"
lys
0,5
dl
Oksebouillon
0,5
dl
Fløde "13 %"
13 %
0,5
tsk
Maizena / maizenamel
Salat
0,5
stk
Icebergsalat
3
stilke
Bladselleri
25
g
Valnødder
Dressing
1,5
spsk
Olie
1
tsk
Sherryvineddike "eller kryddereddike"
eller kryddereddike
1
tsk
Vand

Fremgangsmåde
Spækkanten brunes på en tør pande, og kødet vidersteges i det afsmeltede fedt, ca. 4 min. på hver side.

Panden koges af med portvin og bouillon, og suacen jævnes med maizena udrørt i fløden.

Salat
Salaten skæres i tynde strimler, og bladsellerien i tynde stænger. Nødderne hakkes groft og tilsættes. Dressingen piskes sammen og hældes over.

Serveres med flødekartofler, eller anden form for kartoffelanretning.


Søgeord: tournedos, portvinssauce, hovedret, mad, opskrifter, portvin, oksemørbrad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
tournedos, portvinssauce, hovedret, mad, opskrifter, portvin, oksemørbrad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tournedos-med-portvinssauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her