Logo
www.mad-og-drikke.dk

Toscatærte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Hasselnøddekerner "ristede, afskallede"
ristede, afskallede
150
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
250
g
Smør
2
stk
Æg
125
g
Flormelis / florsukker
1
dl
Piskefløde
1
stk
Appelsin "usprøjtet"
usprøjtet
80
g
Rørsukker
200
g
Chokolade "evt."
evt.

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 180 grader.

 

Vend 130 g mel med bagepulveret. Riv halvdelen af smørret i melet og smuldr det sammen. Pisk æggene med flormelis. Pisk 1/2 dl fløde til skum og rør det i melblandingen. Rør derefter æggeblandingen i. Tilsæt revet appelsinskal og hæld dejen i en smurt tærteform.

 

Bag kagen i 20 min. Lad kagen falde sammen eller tryk den ned i formen. Kom resten af smørret, fløden, melet og rørsukkeret i en gryde. Smelt det og tilsæt hakkede nødder. Smør blandingen på kagen, skru varmen op til 225 grader og bag tærten i ca. 8 min., til nøddeblandingen bobler.

 

Lad tærten køle af. Penls evt. kanten med smeltet chokolade.



Søgeord: toscatærte, tosca tærte, toscakage, tosca kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
toscatærte, tosca tærte, toscakage, tosca kage
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her