Logo
www.mad-og-drikke.dk

Toscakage med appelsin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
125
g
Hasselnødder
100
g
Smør "blødt"
blødt
175
g
Sukker / melis / stødt melis
3
stk
Æg
1
stk
Appelsin "fintreven skal af"
fintreven skal af
125
g
Mel
0,5
tsk
Bagepulver
Glasur
75
g
Hasselnødder
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
75
g
Smør
75
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Mel
1
spsk
Mælk

Fremgangsmåde
Hak nødderne fint, gerne i foofprocessor. Rør smør og sukker lyst og rør æggene i et ad gangen sammen med appelsinskallen. Vend til sidst nødder, mel og bagepulver i dejen. Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen ca. 1/2 time ved 175 grader på nederste ovnrille.

Glasur:
Rist nødderne på bagepladen ved siden af kagen ca. 10 min. Køl nødderne lidt af og gnid skallen af. Smelt smør og sukker i en lille gryde. Tag det fra varmen og rør nødder, mel, mælk og appelsinskal i glasuren. Tag kagen ud af ovnen, når den er bagt og hæld glasuren over. Sæt den tilbage i ovnen ca. 5 min., til glasuren er blevet let gylden.


Søgeord: toscakage, appelsin, hasselnødder, glasur
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
toscakage, appelsin, hasselnødder, glasur
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toscakage-med-appelsin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her