Torskerognspostej
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
200
g
Torskerogn "rå, helst store rogn, de er nemmere at rense"
1
stk
Æg
1
dl
Piskefløde "eller sødmælk"
1
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
Salt
Peber
1
tsk
Kapers
Smør "til formene"
Tilbehør:
creme fraiche
ristet brød
dild
creme fraiche
ristet brød
dild
Fremgangsmåde
Skrab rognen fri for hinder og læg den i en skål. Pisk æg, mælkeprodukter, salt og peber i.
Smør to små forme med smør og læg kapers i. Hæld rognblandingen over. Bag postejerne i vandbad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min., til de føles faste. Afkøl.
Server de små postejer med creme fraiche, ristet brød og dild til.
Smør to små forme med smør og læg kapers i. Hæld rognblandingen over. Bag postejerne i vandbad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min., til de føles faste. Afkøl.
Server de små postejer med creme fraiche, ristet brød og dild til.
Søgeord: torskerogn, frokost, creme, fraiche, kapers, dild, rogn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
torskerogn, frokost, creme, fraiche, kapers, dild, rogn
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
torskerogn, frokost, creme, fraiche, kapers, dild, rogn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskerognspostej/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskerognspostej/