Torskefileter på tomatbund
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Torskefileter "eller anden hvid fisk"
1
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
2
dåser
Flåede hakkede tomater
1
glas
Champignon
Salt
Peber
Olivenolie
1
spsk
Basilikumblade "friske, kan udelades"
Tilbehør: ris eller pasta
Fremgangsmåde
Kom lidt olie i en gryde. Svits hakket løg og knust hvidløg. Tilsæt tomater, champignon og basilikumblade. Krydr med salt og peber. Lad saucen småkoge i ca. 20 min. Hæld den i et ildfast fad.
Krydr torskefileterne med salt og peber og steg dem næsten færdige på en pande med lidt olie fra spray. Læg dem ovenpå tomatbunden og pynt med basilikumblade.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 min.
Søgeord: torskefileter, fisk, hvidløg, tomater, champignoner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
torskefileter, fisk, hvidløg, tomater, champignoner
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
torskefileter, fisk, hvidløg, tomater, champignoner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskefileter-paa-tomatbund/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskefileter-paa-tomatbund/