Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tomatchutney med ingefær og mango

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Tomater
100
g
Ingefær "frisk"
frisk
2
stk
Mango / mangofrugter "modne"
modne
500
g
Løg
1
stk
Peberfrugt "stor rød"
stor rød
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
tsk
Sennepskorn "hele"
hele
1
tsk
Korianderfrø "hele"
hele
200
g
Rørsukker "eller farin"
eller farin
1
dl
Vineddike

Fremgangsmåde

Skold tomaterne og flå dem. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver. Skræl mangoerne, del dem ved stenene og skær kødet i skiver. Pil og hak løgene, skær peberfrugten i tynde strimler.

Bland grønsager, krydderier, sukker og vineddike i en tykbundet gryde og bring det i kog. Dæmp varmen og kog ca. 1 1/2 time, til konsistensen er marmeladeagtig, rør rundt nogle gange. Hæld chutneyen på skoldede glas.

Tip
Hvis chutneyen ikke koger nok ud, kan den mikses kort med stavblender.



Søgeord: tomatchutney, chutney, ingefær, mango, sennepskorn, korianderfrø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
tomatchutney, chutney, ingefær, mango, sennepskorn, korianderfrø
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomatchutney-med-ingefaer-og-mango/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her