Logo
www.mad-og-drikke.dk

Thailandsk grøntsagsgryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Madolie
1
stk
Løg "stort, i tern"
stort, i tern
500
g
Søde kartofler "i tern"
i tern
300
g
Squash "eller græskar i tern"
eller græskar i tern
250
g
Pralbønner
2
stk
Tomater "i tern"
i tern
2
dåser
Kokosmælk
2
tsk
Rød karrypasta
1
stk
Lime / limefrugt "saften heraf"
saften heraf
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
håndfuld
Basilikum (frisk) "eller koriander"
eller koriander

Tilbehør: ris

Fremgangsmåde

Varm olien i en stor gryde og steg løg, sødkartofler og squash i 5 min., til de begynder at blive bløde. Skær bønnerne i 5 cm lange stykker. Hæld dem i gryden sammen med tomaterne og kog i yderligere 2-3 min., til tomaterne begynder at blive bløde.

Hæld kokosmælk og karrypasta i og bring retten i kog. Lad den koge i 10-12 min., til grøntsagerne er møre.

Tilsæt limesaft, soja og frisk basilikum eller koriander.

Smag til.

Server med kogte ris



Søgeord: vegetarmad, vegetaropskrifter, vegetarretter, grøntsa
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
vegetarmad, vegetaropskrifter, vegetarretter, grøntsa
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thailandsk-groentsagsgryde/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her