Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tarteletter med parmaskinke og gedeost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Tarteletter
2,5
dl
Hvedemel
100
g
Smør
100
g
Flødeost "60+"
60+
Salt
Fyld
2
spsk
Smør
3
stk
Porrer
1
spsk
Olie
120
g
Parmaskinke
2
dl
Piskefløde
2
stk
Æggeblommer
Salt
Peber
75
g
Gedeost
Pynt
Persille

Fremgangsmåde

Bland mel og salt i en skål. Tilsæt smør og flødeost og rør i dejen til den bliver fast. Form den til en pølse, pak den ind og stil den koldt i mindst 1 time. Skær pølsen i stykker på ½ cm tykkelse. Pres hvert stykke ned i en muffinform. Stil formene med indhold i fryseren i 30 min.

Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Skær porrerne i skiver og svits dem i 10 minutter. Opvarm olien i en lille gryde. Tilsæt finthakket parmaskinke og svits det til det er sprødt, ca. 6 min. Overfør det sprøde parmaskinke til køkkenrulle med en hulske. Pisk fløde, skinke, æggeblommer, salt og peber sammen i en skål. Rør gedeost og stegte porrer i.

Fordel fyldet i dejformene. Bag dem i ca. 30 min. Tag tarteletterne ud af formene og pynt med lidt persille.



Søgeord: tarteletter, parmaskinke, gedeost, opskrift, mad, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
tarteletter, parmaskinke, gedeost, opskrift, mad, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tarteletter-med-parmaskinke-og-gedeost/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her