Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tagliatelle med laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Laksefilet "skåret i store 3 x 3 cm tern"
skåret i store 3 x 3 cm tern
2
dl
Hvidvin
2
dl
Fiskebouillon
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
stk
Chili "rød, friskhakket"
rød, friskhakket
1
bundt
Bredbladet persille "grofthakket"
grofthakket
2
stk
Citroner "saften heraf"
saften heraf
2
fed
Hvidløg "presset"
presset
2
dl
Olivenolie
400
g
Tagliatelle

Fremgangsmåde

Laksen koges hurtigt i hvidvin og fiskebouillon. Tages af varmen og skal stå og trække indtil servering.

Olie varmes i en tykbundet gryde. Heri kommes chili, citronsaft og hvidløg. Det hele røres godt sammen. Vend derefter den kogte laks deri.

Pastaen koges "al dénte" i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i lakseblandingen. Smages til med salt og peber.

Serveres straks.



Søgeord: tagliatelle, laks, hvidvin, fiskebouillon, citroner, bredbladet, persille, hvidløg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
tagliatelle, laks, hvidvin, fiskebouillon, citroner, bredbladet, persille, hvidløg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/tagliatelle-med-laks/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her