Logo
www.mad-og-drikke.dk

Syltede grønne tomater

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Portioner

Ingen billede
Intet billede
Portioner:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Grønne tomater "hele"
hele
300
g
Sukker / melis / stødt melis
150
ml
Eddike "klar"
klar
150
ml
Vand
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
3
stk
Kardemommekapsler "grønne"
grønne

1 glas 

 

kan bruges i kødretter, på leverpostejsmaden, i sandwich, i salater og som snacks til drinks.


Fremgangsmåde

Prik tomaterne med en tandstik, så syltelagen kan trænge ind. Er dine tomater meget store, så skær dem i halve eller kvarte.

 

Hæld sukker, eddike og vand i en gryde og kog blandingen op. Flæk vaniljestangen og kom den i gryden sammen med kardeommekapslerne. Lad blandingen koge let, til sukkeret er opløst.

 

Kom tomaterne i gryden og lad dem koge 5-10 min. De må endelig ikke blive alt for bløde. Tag tomaterne op af gryden med en hulske og kom dem i skoldede syltetøjsglas. Hæld den varme syltelage over, til tomaterne er godt dækket, og luk glasset.

 

Lad tomaterne trække 1-2 uger, før du spiser dem.



Søgeord: syltede grønne tomater, syltede tomater, grønne tomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Appetizer , Syltning , Tilbehør , Snacks

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
syltede grønne tomater, syltede tomater, grønne tomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-groenne-tomater/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her