Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svinekød i barbecue

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Svinekød "i små strimler eller tern"
i små strimler eller tern
250
g
Champignon
Mel
Salt
Peber
Smør "til stegning"
til stegning
Marinade
1
dl
Brun/mørk farin / puddersukker
1
dl
Tomatketchup
2
spsk
Eddike
5
spsk
Hp sauce
1
dl
Vand
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde

Vend kødet i melet og steg det i rigeligt smør, krydr med salt og peber. Skær champignon i kvarte.

Bland alle ingredienserne til marinaden og giv den et opkog. Kød og champignon lægges lagvis i et ildfast fad. Hæld marinaden over så det dækker.

Sættes i ovnen ca. 1 time ved 180°.



Søgeord: Svinekød, svin, barbecue, barbeque
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Svinekød, svin, barbecue, barbeque
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoed-i-barbecue/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her