Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svenske kødboller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket kalv og flæsk
1
dl
Rasp "ukrydret"
ukrydret
1
dl
Vand
2
dl
Kaffefløde
1,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
3
spsk
Løg "revet rå"
revet rå
1
stk
Æg

Tilbehør: hvide kartofler og tyttebærsyltetøj

Fremgangsmåde

Raspen overhældes med vand og kaffefløde og skal trække i 10-15 min.

De øvrige ingredienser blandes i en skål og den udblødte rasp tilsættes. Rør det omhyggeligt sammen.

Farsen formes til små kødboller med hænderne. Hvis du dypper hænderne i koldt vand med jævne mellemrum, så går det lettere. Læg kødboller på et fugtet skærebræt.

De steges på panden. Så snart de er blevet brune på begge sider dæmpes varmen. Ryst panden af og til, så de bliver ensartet.



Søgeord: svenske, kødboller, hovedret, mad, opskrifter, flæskefars, oksefars, kartofler, tyttebærsyltetøj
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
svenske, kødboller, hovedret, mad, opskrifter, flæskefars, oksefars, kartofler, tyttebærsyltetøj
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her