Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svensk pølseret

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
10
stk
Pølser
1
kg
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte
1
stk
Løg
4
tsk
Paprika
2,5
dl
Mælk
2
dåser
Tomatpure "2 x 140 g"
2 x 140 g
Salt
Peber
1
dl
Piskefløde
1
bundt
Purløg

Tilbehør: rugbrød

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem i ca. 15 min. Hak løget fint og svits det i lidt fedtstof i en gryde. Når løget er klart og gyldent tilsættes paprika og pølser. Svits yderligere i et par min.

Tilsæt dernæst tomatpuré, mælk og kartoffeltern. Bland det hele forsigtigt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber.

Lad retten småkoge ca. 5 min. tilsæt fløden og lad retten småkoge yderligere 5 min.

Kom retten i et fad og drys med klippet purløg.



Søgeord: Svensk, pølseret, pølse, pølser, kartoffel, kartofler, k
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
Svensk, pølseret, pølse, pølser, kartoffel, kartofler, k
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her